Εβδομάδα Ενημέρωσης για την Διάσπαση Προσοχής- Δραστηριότητες Συλλόγου ADHD Hellas

Κάθε χρόνο, η 3η εβδομάδα του Σεπτέμβρη (φέτος από 19 έως τις 26 Σεπτέμβρη 2010), είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).

Κάθε χρόνο, αυτό το διάστημα, σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη αλλά και στις ΗΠΑ, γίνονται  εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. "ADHD Awareness week" ονομάζεται και είναι μια καλή ευκαιρία και άλλοι ανθρώποι να μάθουν περισσότερα για την ΔΕΠ/Υ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, ο σύλλογος  Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με ΔΕΠΥ, ADHD Hellas, διοργανώνει Την Κυριακή, 19.09.2010, στις 10.30 π.μ., συμβολική δεντροφύτευση στο περιβαλλοντικό πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" στους Άγιους Ανάργυρους, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Φίλοι του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης». Είσοδος από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, δίπλα από το Carrefour.



Επίσης  την Κυριακή, 26.09.2010, και ώρα 5.00 μ.μ. - 8.00 μ.μ., δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά ηλικίας 6 - 10 ετών, σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Ζωγράφου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, στην Πλατεία Τερζάκη του Δήμου Ζωγράφου (4η στάση Άνω Ιλισίων).
Λεωφορεία Ο.Α.Σ. 220 και 221.



Και στις δυο εκδηλώσεις θα υπάρχουν στη διάθεσή σας έντυπο υλικό και ειδικοί για να συζητήσετε μαζί τους σχετικά με τη ΔΕΠΥ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η διάσπαση προσοχής και το υπερκινητικό σύνδρομο στους ενήλικες

Τζένη Θεωνά κ ΔΕΠΥ

Πώς είναι η Παρανοϊκή Διαταραχή Προσωπικότητας ;